Klett

26.12.2016, 14:46

Belgrade Winter Magic i Klett na Tašmajdanu i Sava Promenadi

Beograđani, njihovi gosti i turisti moći će da budu deo novogodišnje bajke u Beogradu, koja će se u okviru manifestacije „Belgrade winter magic” odvijati na dve lokacije, u Tašmajdanskom parku i na Sava Promenadi.

Kao partner ovog događaja učestvovaće i izdavačka kuća Klett donacijama knjiga za decu, ali i organizacijom interaktivnih programa namenjenih deci na binama na obe lokacije.

Na Sava Promenadi posetiocima će biti na raspolaganju besplatno klizalište od 600 kvadratnih metara, dvorac i drugi sadržaji. Instalacije poput dvorca, bine s knjigama i druge biće postavljene na obe lokacije, a biće obeleženi posebno i Dan smeha, Dan porodice, Dan solidarnosti… Aktivnosti na Tašmajdanu i Sava Promenadi odvijaće se od 10 do 22 sata, dok će diskoteka na ledu biti otvorena do ponoći.

Manifestacija ima i humanitarni karakter pa će tako biti sakupljeno oko 10.000 paketića za decu iz socijalno ugroženih porodica iz Srbije, uključujući KiM, ali i iz Republike Srpske. Očekuje se da više stotina hiljada ljudi prisustvuje događanjima u okviru Novogodišnje bajke.

Na našem sajtu, kao i na našoj Facebook stranici, objavljivaćemo raspored programa i pozvati posetioce da nam se pridruže u zabavi koju priređujemo za decu u okviru ove manifestacije.