Klett

23.10.2018, 17:50

Otvoren 63. Međunarodni beogradski sajam knjiga

Od 21. do 28. oktobra 2018. godine u halama Beogradskog sajma održava se 63. Međunarodni beogradski sajam knjiga, koji ove godine okuplja preko 1.000 stranih i domaćih izlagača, među kojima su najveća imena svetske književnosti.

Čast da otvori ovogodišnji ovogodišnji Beogradski sajam knjiga pripala je piscu Matiji Bećkoviću, koji je naglasio da je Međunarodni beogradski sajam knjiga „najvoljeniji sajam knjiga na svetu”. Domaćin ovogodišnjeg sajma je Kraljevina Maroko.

 

Izdavačke kuće Klett, Novi Logos i Freska predstavljaju se zajedno na sajmu u Hali 1 svojim digitalnim udžbenicima za 21. vek! Posetite nas i uverite se u kvalitet digitalnih sadržaja koje smo pripremili za naše osnovce u prvom i petom razredu. 

Prodajni štand Klett, Novi Logos i Freska imaju takođe u Hali 1, ali na galeriji Beogradskog sajma.

Pozivamo sve nastavnike osnovnih škola da nas posete i u Hali 2 na Sajmu obrazovanja, gde ćemo od 24. do 28. oktobra organizovati predavanja pod naslovom „Digitalni čas” u brojnim terminima, a gde će učesnici moći sami da probaju da koriste sadržaj i da potvrde koliko je to jednostavno i lako uraditi na samom času.