Klett

23.10.2017, 12:02

Počeo 62. Međunarodni beogradski sajam knjiga

Ovogodišnji 62. Međunarodni beogradski sajam knjiga, jedan od najvećih sajmova u Evropi, biće održan od 22. do 29. oktobra 2017. godine u pet hala Beogradskog sajma uz učešće više od 450 domaćih i inostranih izlagača. To je prilika da se još jednom podsetimo istinskih vrednosti i knjizi damo značaj koji zavređuje.

62. Međunarodni beogradski sajam knjiga prostiraće se na više od 30.000 m2 izložbenog prostora, a u halama 1, 1A, 2A, 2C i 4, tradicionalno će učestvovati najznačajniji domaći, kao i brojni inostrani izdavači i pisci. Premijerno će biti predstavljena književna izdanja, a svi zainteresovani posetioci moći će da prisustvuju brojnim tribinama, predavanjima i diskusijama o književnosti, izdavaštvu i aktuelnom društvenom trenutku. Kao i svake godine, učesnici manifestacije prisustvovaće obeležavanju značajnih jubileja.

Klett će ove godine izlagati u Hali 1, štand 1304, kao i u Hali 4, štand 4045. Pozivamo sve koji žele da se bolje upoznaju sa našim izdanjima da nas posete na štandu i iskoriste sajamski popust na kupovinu popularnih PONS kurseva za učenje stranih jezika, ZNAM ZA VIŠE zbirki zadataka za samostalno vežbanje, knjiga sa nalepnicama za najmlađe za poboljšanje koeficijenta inteligencije…