Klett

Sadržaj

Nemački jezik - dodatni obrazovni materijali


PONS Nepravilni glagoli - nemački
  • 100 najvažnijih nepravilnih glagola
  • osnovni nepravilni oblici na jednom mestu
  • praktičan format za brze rezultate
  • pogodno za početnike sa prevodom na srpski jezik
195,00 din
PONS Gramatički leksikon nemačkog jezika

Ovaj leksikon namenjen je svima koji ue ili su učili nemački kao strani jezik i koji žele da brzo i koncizno saznaju neki podatak iz nemačke gramatike.

890,00 din

PONS Poslovni kompas NEMAČKI sadrži osnovne savete za uspešan poslovni put i poslovnu komunikaciju u zemljama nemačkog govornog područja.

680,00 din

Priručnik objašnjava pravila promene i upotrebe nemačkih glagola u različitim vremenima. U preglednim tabelama nalaze se pravilni i nepravilni glagoli i njihovi različiti oblici.

490,00 din

Jednostavno izlaganje bitnih delova gramatike nemačkog jezika, sa brojnim primerima upotrebe gramatičkih struktura.

550,00 din

Na savitljivim plastificiranim tabelama možete naći liste najvažnijih oblika pravilnih, pomoćnih i najčešćih nepravilnih glagola u nemačkom jeziku, sa odgovarajućim objašnjenjima.

195,00 din

PONS plastificirane gramatičke tabele možete da koristite u školi, kod kuće, na kursu stranog jezika ili na putovanju. U tabelama lako možete pronaći sva gramatička pravila koja Vam trebaju.

195,00 din
PONS Sve o pravopisu NEMAČKI

PONS plastificiranu tabelu Sve o pravopisu na jednom mestu Nemački možete da koristite u školi, kod kuće, na kursu stranog jezika ili na putovanju. U tabelami lako možete pronaći sva pravopisna pravila koja Vam trebaju.

195,00 din

Želite da malo “prođete” nemačkim jezikom koji Vam je nepoznat ili ste ga učili pa želite da utvrdite ili proširite bogatstvo svog rečnika? PONS Rečnik Sto na sat NEMAČKI sadrži 450 reči i fraza, korisnih u svakoj situaciji.

250,00 din