Klett

Sadržaj

Mladi fizičar - časopis za sve prijatelje fizike

 

U saradnji Društva fizičara Srbije i Izdavačke kuće Klett, ponovo izlazi časopis „Mladi fizičar“ namenjen učenicima osnovnih i srednjih škola i svim prijateljima fizike.

 

 

Društvo fizičara Srbije, Izdavačka kuća Klett, glavni i odgovorni urednik prof. dr Ljubo Ristovski, uredništvo i Programski savet „Mladog fizičara“ svesni su da je ponovno pokretanje časopisa velika čast i prestiž, ali i velika odgovornost. Naš je zadatak da učenici, mladi ljudi, koji tek prepoznaju sopstvena opredeljenja, zaista postanu ljubitelji fizike.

Glavni i odgovorni urednik „Mladog fizičara“ već je bio glavni i odgovorni urednik ovog časopisa, i to u vreme kada je tiraž „Mladog fizičara“ bio veći nego što su danas tiraži mnogih dnevnih glasila. Profesor Ristovski, Društvo fizičara Srbije i Izdavačka kuća „Klett“ daće sve od sebe da „Mladom fizičaru“ povrate ugled koji je oduvek imao i ovaj časopis vrate profesorskim katedrama i učeničkim klupama.

Časopis sadrži:

  • Informacije o najnovijim dostignućima na polju fizike
  • Obaveštenja o takmičenjima
  • Priloge iz istorije fizike
  • Pojmovnik
  • Zanimljivosti
  • Zadatke za vežbanje, mozgalice, pitalice i još mnogo toga!

Izdavački plan je da u toku školske godine objavimo četiri broja, i da osnovni način prodaje bude godišnja školska pretplata. Za detaljne informacije o mogućnostima organizovanja školske pretplate i pretplate na časopis uopšte možete poslati Vaš zahtev putem elektronske pošte na adresu prodaja@klett.rs.

Pojedinačne brojeve možete poručiti u našoj e-knjižari.