Klett

Sadržaj

Naša izdanja

Kao deo porodice evropskih izdavača koji posluje u 16 zemalja Evrope, Izdavačka kuća Klett se pretežno bavi obrazovnim izdavaštvom.

Još od 2004. godine osnova naše izdavačke delatnosti su udžbenici za osnovnu školu, a poslednjih nekoliko godina značajan deo našeg izdavačkog plana zauzimaju udžbenici za srednju školu, kao i materijali za predškolski program. U dosadašnjem radu možemo se pohvaliti sa više od 500 odobrenih naslova za upotrebu u osnovnoj i srednjoj školi, kao i u predškolskim ustanovama.

Osim udžbenika, Izdavačka kuća Klett vlasnik je i prava za PONS, audio kurseve za samostalno učenje stranih jezika, kao i rečnika, gramatičkih i glagolskih tabela, priručnika za poslovne korisnike, jezičkih vodiča i interaktivnih kurseva.

Na raznovrsnoj listi naših proizvoda značajno mesto zauzimaju dodatni obrazovni materijali - edicija ZNAM ZA VIŠE, zbirke zadataka sa objašnjenjima, vežbanjima i testovima. Tu su i zbirke ZNAM ZA MATURU za pripremu za polaganje završnog ispita u osnovnom obrazovanju, kao i tabelarni, sažeti pregledi gradiva po predmetima i jezicima.

 


Detaljnije informacije o našim izdanjima možete pročitati u sadržaju.