Klett

Korpa

Pogledajte vašu korpu.

KatalogOpis

Udžbenički komplet za drugu godinu gimnazije i srednjih stručnih škola (deseta godina učenja) + CD

Udžbenički komplet Way up predstavlja izuzetan savremeni materijal za nastavu engleskog jezika u gimnaziji  i srednjim stručnim školama. Nastao je zajedničkim radom eminentne engleske autorke Džoan Koli i profesorki beogradskih gimnazija Zlate Vasić i Marije Lazovć.

Udžbenik i radna sveska Way up 2 koji su objedinjeni u jednoj knjizi sadrže 10 lekcija sa temama koje su zanimljive mladima: slobodno vreme, druženje, putovanja, mediji... Takođe su obuhvaćene domaće teme, pa se mogu pročitati tekstovi o džez festivalu Nišvil i poznatoj kreatorki Dragani Ognjenović. Pregled gramatike i rečnik nepoznatih reči nalaze se u posebnom bukletu koji može da se koristi nezavisno od udžbenika. Udžbenik prati audio kompakt-disk i video materijali koji se nalaze na sajtu u poglavlju Way up video materijali.

 

Reč evaluatora

„Autori su uspeli dа više аktivnosti koje su usmerene kа istom cilju učine dovoljno rаznorodnim dа izbegnu monotoniju, а rаd nа njimа učinili izаzovnijim i uspešnijim. U sklаdu sа pozitivnom prаksom, lekcije su koncipirаne tаko dа se ne morа urаditi bаš svаkа аktivnost dа bi se postigаo određeni cilj, аli s druge strаne, nаstаvnik koji brže obrаdi neku nаstаvnu jedinicu u udžbeniku svаkаko će nаći dovoljno resursа dа nа аdekvаtаn nаčin ispuni ostаtаk čаsа, kаo i dа pronаđe mаterijаl zа dodаtni rаd.”

doc. dr Nenad Tomović, Filološki fakultet u Beogradu, Katedra za anglistiku