Klett

Seminari

U proteklih devet godina Izdavačka kuća Klett organizovala je veliki broj prezentacija svojih udžbenika, kojima je prisustvovao veliki broj nastavnika osnovnih i srednjih škola, kao i vaspitača predškolskih ustanova. Cilj nam je bio da se korisnici naših izdanja upoznaju sa novim naslovima, kao i da se uvere u njihov kvalitet i mogućnosti koje pružaju u organizaciji nastave.

Za korisnike naših udžbenika do sada smo uspeli da obezbedimo besplatne akreditovane seminare, što će nam, ukoliko to i dalje bude bilo izvodljivo, i ubuduće biti prioritet.

U cilju unapređenja kvaliteta naših udžbenika veće nekoliko godina organizujemo evaluacije naših izdanja za osnovnu i srednju školu, kao i izdanja za predškolski uzrast. Do sada je u tom procesu učestvovalo preko 1.500 vaspitača, učitelja i nastavnika.

Od 2010. godine, svakog februara, organizujemo Međunarodni simpozijum za direktore osnovnih škola, koji je od početka odlično prihvaćen. Pored inostranih gostiju, ugledni domaći predavači, kao i brojni zainteresovani direktori, pomoćnici direktora i kolege iz stručnih službi osnovnih škola doprineli su podizanju kredibiliteta ovog tradicionalnog skupa.

Na ovoj stranici ćemo objavljivati zakazane prezentacije, stručne skupove, tribine, kao i pozive za učešće u narednim ciklusima evaluacije naših udžbenika.

Detaljnije informacije vezane za tekuće prezentacije i stručne skupove možete videti na stranici posvećenoj stručnim skupovima.