Klett

Sadržaj

Drugi razred


Carstvo reči, čitanka za drugi razred osnovne škole + CD

U Čitanci se nalaze svi obavezni tekstovi propisani programom Srpskog jezika za drugi razred.

690,00 din
O jeziku, gramatika za drugi razred osnovne škole

Pristup učenju gramatike i pravopisa utemeljen je na nastavnom principu postupnosti i sistematičnosti. Raznovrsni zadaci i praktične aktivnosti pomoći će učenicima da lako usvoje jezičke pojmove. Zadaci su dati na više nivoa složenosti.

520,00 din
Slovo do slova, udžbenik za učenje latinice

Ovaj udžbenik je koncipiran kao radni i sastavljen je iz tri dela. Zadaci su gradirani po nivoima složenosti što odgovara savremenim tendencijama inkluzivnog obrazovanja.

450,00 din
Jezička riznica, srpski jezik i jezička kultura

U ovom udžbeniku gradivu se pristupa asocijativnim putem uz naglašeno povezivanje sadržaja iz jezika i književnosti. Ističe se savladavanje veštine razumevanja pročitanog teksta i naglašava se potreba učenja kroz igru.

520,00 din
Srpski jezik 2, nastavni listovi „Maša i Raša”

Nastavni listovi namenjeni su za rad na času i/ili kao dodatni materijal za vežbanje kod kuće. Koncipirani su tako da deci omogućavaju veliki stepen samostalnosti u radu.

345,00 din
Matematika 2, udžbenik za drugi razred osnovne škole

Novi udžbenik za matematiku za drugi razred odobren je za upotrebu u osnovnoj školi i u potpunosti prati Nastavni plan i program. Sadrži veliki broj zadataka za uvežbavanje (ukupno 205).

690,00 din
Matematika 2, radna sveska 1. i 2. deo za drugi razred osnovne škole

Zadaci u radnoj svesci prate redosled lekcija u udžbeniku. U okviru jednog zadatka obično postoji više zahteva, a svaka lekcija zastupljena je sa najmanje 2 strane u radnoj svesci. Sadrži preko 750 zadataka.

740,00 din
Matematika 2, nastavni listovi „Maša i Raša”

Nastavni listovi namenjeni su za rad na času i/ili kao dodatni materijal za vežbanje kod kuće. Koncipirani su tako da deci omogućavaju veliki stepen samostalnosti u radu.

345,00 din
Svet oko nas 2, udžbenik za drugi razred osnovne škole

Udžbenik „Svet oko nas“ za drugi razred koncipiran je tako da ga učenik može samostalno koristiti. Podstiče aktivno učenje, uvažava razvojne mogućnosti dece tog uzrasta, ali ih ne potcenjuje: bogat je informacijama i saznajno podsticajnim pitanjima i zadacima.

690,00 din
Svet oko nas 2, radna sveska za drugi razred osnovne škole

Radna sveska u potpunosti prati udžbenik. Predstavlja dobru pripremu za vrednovanje znanja: sadrži pitanja za kontinuiranu proveru znanja, ali i za proveru ostvarenosti ishoda učenja, prema obrazovnim standardima za ovaj predmet.

590,00 din

1 2 poslednja