Klett

Sadržaj

Drugi razred


Carstvo reči, čitanka za drugi razred osnovne škole + CD

U Čitanci se nalaze svi obavezni tekstovi propisani programom Srpskog jezika za drugi razred.

690,00 din
O jeziku, gramatika za drugi razred osnovne škole

Pristup učenju gramatike i pravopisa utemeljen je na nastavnom principu postupnosti i sistematičnosti. Raznovrsni zadaci i praktične aktivnosti pomoći će učenicima da lako usvoje jezičke pojmove. Zadaci su dati na više nivoa složenosti.

520,00 din
Priručnik za učitelje za rad sa učenicima sa smetnjama u razvoju od prvog do čet

Priručnik nudi najnovija, različita teorijska znanja i praktična iskustva u radu sa učenicima sa smetnjama u razvoju i teškoćama u učenju. Namenjen je učiteljima, stručnim saradnicima, defektolozima i roditeljima/starateljima.

990,00 din
Pevajmo svi do, re, mi, fa, sol, la si

Dodatno nastavno sredstvo za predmet muzička kultura od prvog do četvrtog razreda osnovne škole

1 280,00 din
Slovo do slova, udžbenik za učenje latinice

Ovaj udžbenik je koncipiran kao radni i sastavljen je iz tri dela. Zadaci su gradirani po nivoima složenosti što odgovara savremenim tendencijama inkluzivnog obrazovanja.

450,00 din
Jezička riznica, srpski jezik i jezička kultura

U ovom udžbeniku gradivu se pristupa asocijativnim putem uz naglašeno povezivanje sadržaja iz jezika i književnosti. Ističe se savladavanje veštine razumevanja pročitanog teksta i naglašava se potreba učenja kroz igru.

520,00 din
Srpski jezik 2, nastavni listovi „Maša i Raša”

Nastavni listovi namenjeni su za rad na času i/ili kao dodatni materijal za vežbanje kod kuće. Koncipirani su tako da deci omogućavaju veliki stepen samostalnosti u radu.

345,00 din
Matematika 2, udžbenik za drugi razred osnovne škole

Novi udžbenik za matematiku za drugi razred odobren je za upotrebu u osnovnoj školi i u potpunosti prati Nastavni plan i program. Sadrži veliki broj zadataka za uvežbavanje (ukupno 205).

690,00 din
Matematika 2, radna sveska 1. i 2. deo za drugi razred osnovne škole

Zadaci u radnoj svesci prate redosled lekcija u udžbeniku. U okviru jednog zadatka obično postoji više zahteva, a svaka lekcija zastupljena je sa najmanje 2 strane u radnoj svesci. Sadrži preko 750 zadataka.

740,00 din
Matematika 2, nastavni listovi „Maša i Raša”

Nastavni listovi namenjeni su za rad na času i/ili kao dodatni materijal za vežbanje kod kuće. Koncipirani su tako da deci omogućavaju veliki stepen samostalnosti u radu.

345,00 din

1 2 poslednja