Klett

Sadržaj

Engleski jezik


Udžbenički kompleti Messages pripremljeni su u saradnji sa Cambridge University Pressom, a autori originalnih izdanja uz pomoć profesora iz Srbije prilagodili su svoje udžbenike Nastavnom planu i programu koji je propisalo Ministarstvo prosvete i nauke Republike Srbije.

Messages učenici prate junake svog uzrasta i uz njihovu pomoć upoznaju kulturu, običaje i način života u zemljama engleskog govornog područja i upoređuju ih sa svojim.

Od školske 2011/12. godine udžbenički kompleti za engleski jezik su prošireni interaktivnim udžbenikom (Classware), koji omogućava nastavnicima da nastavu obogate novim iskustvom.

Nakon izvanrednog prijema udžbeničkih kompleta Messages u osnovnoj školi odlučili smo da vam predstavimo udžbenički komplet Playway to English za mlađe razrede osnovne škole, koji su, kao i Messages nastali u saradnji s izdavačkom kućom Cambridge University Press.


Engleski jezik 6, radna sveska „Eyes open 2“ + CD za šesti razred NOVO
nema
650,00 din
Engleski jezik 6, udžbenik „Eyes open 2“ + 2CD-a za šesti razred NOVO
nema
850,00 din
Engleski jezik 6, radna sveska „Messages 2“ za šesti razred NOVO
nema
600,00 din
Engleski jezik 6, udžbenik „Messages 2“ za šesti razred NOVO
nema
850,00 din
Eyes open 1, radna sveska

Radna sveska Eyes Open 1 sadrži zadatke koji služe za utvrđivanje leksike iz udžbenika, uvežbavanje gramatike i razvijanje jezičkih veština.

600,00 din
Eyes open 1, udžbenik

Udžbenik Eyes Open 1 sadrži zanimljive teme koje kod učenika pobuđuju radoznalost i motivišu ih na usvajanje znanja. Veliki broj zadataka podstiče razvoj svih jezičkih veština, a istovremeno učenici stiču sigurnost u pisanoj i usmenoj komunikaciji.

850,00 din
Engleski jezik 6, udžbenik „Messages 2”

Udžbenik se sastoji iz šest modula (Modules) od kojih svaki ima po dve jedinice (Units), a svaka jedinica je podeljena na tri koraka (Steps) i obogaćena dodatnim vežbama za praćenje fonda reči.

850,00 din
Engleski jezik 5, radna sveska „Messages 1” + CD

Radna sveska osim za sistematično utvrđivanje gramatičkih struktura i leksike sadrži i aktivnosti za razvijanje sve četiri jezičke veštine, uključujući i veštinu slušanja, pošto je sastavni deo Radne sveske i audio komakt disk koji učenici mogu samostalno da koriste kod kuće.

600,00 din
Engleski jezik 5, udžbenik „Messages 1”

Udžbenik se sastoji iz šest modula (Modules) od kojih svaki ima po dve jedinice (Units), a svaka jedinica je podeljena na tri koraka (Steps) i obogaćena dodatnim vežbama za praćenje fonda reči. Posle svake druge jedinice, odnosno na kraju modula, slede aktivnosti za utvrđibanje naučenog, sticanje jezičkih veština i samoocenjivanje.

850,00 din
Engleski jezik 6, radna sveska „Messages 2” + CD

Radna sveska osim za sistematično utvrđivanje gramatičkih struktura i leksike sadrži i aktivnosti za razvijanje sve četiri jezičke veštine, uključujući i veštinu slušanja, pošto je sastavni deo Radne sveske i audio kompakt disk,

600,00 din

1 2 3 poslednja