Klett

Sadržaj

Geografija


Udžbenički kompleti za geografiju u potpunosti prate nastavne planove i programe. Udžbenici sadrže čvrstu strukturu i podeljeni su na veće celine i u okviru njih na manje celine i nastavne jedinice. Pored osnovnog teksta, udžbenici sadrže zanimljive informacije i bogat ilustrativni materijal.

Od školske 2013/14. godine udžbenički kompleti za geografiju biće prošireni interaktivnim udžbenikom , koji će omogućiti nastavnicima da nastavu obogate novim iskustvom.


nema
860,00 din
Geografija 6, udžbenik - novo izdanje

Novo izdanje udžbenika za šesti razred odlikuje se modernim dizajnom, bogatim ilustrativnim materijalom i najaktuelnijim podacima o državama Evrope.

860,00 din
Geografija 5, udžbenik

Udžbenik je usklađen sa Planom i programom nastave i učenja, pri čemu se vodilo računa o korelaciji geografije sa drugim nastavnim predmetima i praktičnoj primeni znanja. Svaku od sedam nastavnih tema odlikuje razumljiv tekst prilagođen učenicima, atraktivan dizajn i privlačan grafički materijal.

890,00 din
Geografija 6, radna sveska - novo izdanje

U radnoj svesci nalaze se različiti tipovi zadataka kojima se utvrđuje gradivo za šesti razred.

520,00 din
Geografija 7, udžbenik - novo izdanje

U udžbeniku za sedmi razred predstavljeni su kontinenti i polarne oblasti, pri čemu su na razumljiv način objašnjene najznačajnije privredne i društvene odlike.

860,00 din
Geografija 7, radna sveska - novo izdanje

Veliki broj zadataka u radnoj svesci pomoći će učenicima da utvrde gradivo o regijama sveta.

520,00 din

Udžbenik za osmi razred pruža znanja i objašnjenja o grafičkim pojavama, objektima i procesima na teritoriji Republike Srbije.

860,00 din
Geografija 8, radna sveska - novo izdanje

Na početku radne sveske autori su ponudili preko 40 zadataka koji služe za proveru znanja iz prethodne tri godine.

520,00 din
Geografija 6, udžbenik

Udžbenik za šesti razred osnovne škole urađen je u skladu sa novim Nastavnim planom i programom. Koncepcijski je vrlo sličan udžbeniku za peti razred i obuhvata sledeća poglavlja:

860,00 din
Geografija 6, radna sveska

Radna sveska je dodatak udžbeniku za šesti razred koja bi trebalo učenike da podstakne na samostalni rad u sticanju znanja, veština i navika iz geografije.

520,00 din

1 2 poslednja