Klett

Sadržaj

Geografija


Udžbenički kompleti za geografiju u potpunosti prate nastavne planove i programe. Udžbenici sadrže čvrstu strukturu i podeljeni su na veće celine i u okviru njih na manje celine i nastavne jedinice. Pored osnovnog teksta, udžbenici sadrže zanimljive informacije i bogat ilustrativni materijal.

Od školske 2013/14. godine udžbenički kompleti za geografiju biće prošireni interaktivnim udžbenikom , koji će omogućiti nastavnicima da nastavu obogate novim iskustvom.


Geografija 5, udžbenik - novo izdanje

Novi udžbenik za peti razred potpuno je usklađen sa Nastavnim planom i programom i standardima. Fizička geografija koja se obrađuje u petom razredu predstavljena je kroz pet nastavnih tema.

860,00 din
Geografija 5, radna sveska - novo izdanje

Radna sveska za peti razred pomaže učenicima da usvoje znanja iz fizičke geografije kroz različite tipove zadatak koji su rangirani prema težini.

520,00 din
Geografija 6, udžbenik - novo izdanje

Novo izdanje udžbenika za šesti razred odlikuje se modernim dizajnom, bogatim ilustrativnim materijalom i najaktuelnijim podacima o državama Evrope.

860,00 din
Geografija 6, radna sveska - novo izdanje

U radnoj svesci nalaze se različiti tipovi zadataka kojima se utvrđuje gradivo za šesti razred.

520,00 din
Geografija 7, udžbenik - novo izdanje

U udžbeniku za sedmi razred predstavljeni su kontinenti i polarne oblasti, pri čemu su na razumljiv način objašnjene najznačajnije privredne i društvene odlike.

860,00 din
Geografija 7, radna sveska - novo izdanje

Veliki broj zadataka u radnoj svesci pomoći će učenicima da utvrde gradivo o regijama sveta.

520,00 din

Udžbenik za osmi razred pruža znanja i objašnjenja o grafičkim pojavama, objektima i procesima na teritoriji Republike Srbije.

860,00 din
Geografija 8, radna sveska - novo izdanje

Na početku radne sveske autori su ponudili preko 40 zadataka koji služe za proveru znanja iz prethodne tri godine.

520,00 din
Geografija 5, udžbenik

Udžbenik je tematski koncipiran i odnosi se na osnovne geografske nauke. Izložene su četiri teme opšte geografije

860,00 din
Geografija 6, udžbenik

Udžbenik za šesti razred osnovne škole urađen je u skladu sa novim Nastavnim planom i programom. Koncepcijski je vrlo sličan udžbeniku za peti razred i obuhvata sledeća poglavlja:

860,00 din

1 2 poslednja