Klett

Sadržaj

ZNAM ZA VIŠE - zbirke zadataka za samostalno vežbanje


Među dodatnim obrazovnim materijalima najznačajnije mesto pripada ediciji ZNAM ZA VIŠE.

Objavljivanjem ove edicije omogućili smo učenicima da kroz vežbu poboljšaјu svoј uspeh, dobro razumeјu gradivo i temeljno ga utvrde.

Edicija ZNAM ZA VIŠE nudi јednostavna i efikasna obјašnjenja školskog gradiva, kao i vežbe i testove.

Izdanja su pripremili iskusni nastavnici koјi su dobro upućeni u poteškoće sa koјima se susreću učenici osnovnih škola. Izdanje јe u skladu sa Nastavnim planom i programom u osnovnim školama.

U okviru edicije ZNAM ZA VIŠE objavili smo šest zbirki zadataka za završni ispit - iz srpskog jezika, matematike, biologije, fizike, istorije, geografije i hemije ZNAM ZA MATURU. Zadaci su ilustrovani kratkim uputstvom ili primerom, raspoređeni po nivoima znanja (osnovni, srednji i napredni) i obuhvataju sve oblasti predviđene Nastavnim planom i programom od petog do osmog razreda.ZNAM ZA MATURU - Matematika - NOVO IZDANJE

NOVO DOPUNJENO IZDANJE

Novo, dopunjeno izdanje Zbirke zadataka za polaganje završnog ispita iz Matematike nudi 1015 zadataka iz pet oblasti kojima je pokriveno gradivo neophodno za pripremu završnog ispita.

599,00 din
ZNAM ZA MATURU - Zbirka zadataka za završni ispit iz geografije

Zbirka Znam za maturu – geografija sadrži standarde koji opisuju šta bi učenici trebalo da znaju i umeju na kraju obaveznog obrazovanja.

299,00 din
ZNAM ZA MATURU - Zbirka zadataka za završni ispit iz biologije

Zbirka Znam za maturu - biologija sadrži standarde koji opisuju šta bi učenici trebalo da znaju i umeju na kraju obaveznog obrazovanja.

349,00 din
ZNAM ZA MATURU - Zbirka zadataka za završni ispit iz istorije

Zbirka Znam za maturu – istorija sadrži standarde koji opisuju šta bi učenici trebalo da znaju i umeju na kraju obaveznog obrazovanja.

349,00 din
ZNAM ZA MATURU - Zbirka zadataka za završni ispit iz fizike

Zbirka Znam za maturu – fizika sadrži standarde koji opisuju šta bi učenici trebalo da znaju i umeju na kraju obaveznog obrazovanja.

299,00 din
ZNAM ZA MATURU - Zbirka zadataka za završni ispit iz hemije

Zbirka Znam za maturu – hemija sadrži standarde koji opisuju šta bi učenici trebalo da znaju i umeju na kraju obaveznog obrazovanja.

349,00 din
Oslobodi se velike treme od male mature

Zbirka zadataka za završni ispit iz srpskog jezika u osnovnom obrazovanju pomoći će ti da obnoviš, utvrdiš, sistematizuješ i poboljšaš znanje pred malu maturu.

499,00 din

NOVO DOPUNJENO IZDANJE

Novo, dopunjeno izdanje Zbirke zadataka za polaganje završnog ispita iz Srpskog jezika donosi 507 zadataka iz četiri oblasti: Veština čitanja i razumevanja pročitanog, Pisano izražavanje, Gramatika leksika, narodni i književni jezik, Književnost.

499,00 din
Engleski jezik 5, „Znam za više” – objašnjenja i vežbanja za bolje ocene

Namenjeno je učenicima koji žele da savladaju engleski jezik i poboljšaju ocene. Može se koristiti kao dodatna pomoć u toku školske godine, a može poslužiti i za obnavljanje naučenog gradiva u toku letnjeg raspusta.

299,00 din
Matematika 5, „Znam za više” – objašnjenja i vežbanja za bolje ocene

U potpunosti prati gradivo petog razreda i pomaže učenicima da savladaju matematiku i poboljšaju ocene.

299,00 din

1 2 poslednja